Ekonomibloggen

Något som kommer väl till pass


skrivet den 10 dec av Admin, klockan:15:32
När man har ett jobb där man kör många mil varje dag till jobbet, i mitt fall runt 15 mil om dan. Då märks det på sin stundande ekonomi. Som tur är så kommer man få tillbaka en del av detta i nästkommande deklaration och det är pengar som är väldigt välkomna och som räddar vår ekonomi åtminstone på kort sikt. Nu hade jag tänkt att dessa skulle förvaltas under en längre tid, men där fick jag inte många sympatier av de övriga i familjen. De ville använda de till en höstresa till Grand Canaria och efter en tids betänkande så gav jag mig. Detta hade vi aldrig haft råd med annars och egentligen borde dessa bensinpengar man retroaktivt får gå till annat än en semesterresa, men nu tycker jag bara det ska bli kul och dessa pengar kommer väl till pass för att vi ska kunna ha råd med denna resa till lite varmare breddgrader och en avkopplande vecka med familjen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt